Koop hier je concert tickets

In het onderstaande formulier kan je genummerde plaatsen reserveren. LET OP dat je de juiste dag uitkiest. Op het volgende scherm kan je dan stoelen uitkiezen op een plannetje.

Er zijn twee categorieën van plaatsen. Rang 1 biedt uiteraard de beste plaatsen (volledig zicht op podium). Een deel van rang 1 is als een tribune opgebouwd (in het altaargedeelte van de kerk) zodat ook daar de zichtbaarheid op het podium uitstekend is. Er is evenwel voor gezorgd dat ook de plaatsen in Rang 2 een meer dan behoorlijk zicht op het podium geven. Soms zijn de randen van het podium echter wat verborgen (door een pilaar). Het gebruik van onze toepassing voor ticket- en plaatsreservatie maakt dat u zeker bent van de plaats die u kiest.

Er zijn ook plaatsen (Rang 1) voorbehouden voor rolstoelgebruikers. Elke rolstoelgebruiker kan twee voorbehouden plaatsen reserveren: één voor de rolstoel en één voor een begeleider.

De prijs van een ticket bedraagt 22 EUR (Rang 1) en 18 EUR (Rang 2). Daar komt een vaste reservatiekost (1 euro per ticket) en transactiekost voor de betaling bij. Bancontact is de goedkoopste betalingsoptie (1,8%), maar Creditcard of Paypal kan ook.