Een kleine stap voor de luisteraar, maar een grote – of beter gezegd, een niet-alledaagse – voor Concinite: het Leuvense vrouwenkoor verkent voor zijn volgende concert ‘Fly me to the moon’ het lichte repertoire. We verlaten onze vertrouwde koorpaden en kiezen voor een mix van popsongs, musical, folksongs en gospel. De samenwerking met Trio Alfa (Brecht Claesen op drums, Jan Coeck op piano en Edmond Saveniers op contrabas) garandeert een swingende uitvoering van bekende en minder bekende liederen zoals Mr Sandman, The seal lullaby, Oh happy day, The sound of silence, Greensleeves en Summertime.
“Fill my heart with song and let me sing forever more” – wedden dat u zich moet inhouden om niet mee te zingen?
Cappella Concinite verwelkomt u graag op :
zaterdag 7 oktober om 20 uur in de Sint-Martinuskerk, Kerkplein 1 in Zaventem
Met uw aanwezigheid op dit concert steunt u vzw Bindkracht, een project in Landen dat een warme en huiselijke thuis biedt aan jongvolwassenen met een beperking. Tickets zijn te koop via shop.vzwbindkracht.be: € 20 (vvk) – € 50 (familieticket, ouders en 2 kinderen) – € 5 steunkaart – € 25 (kassa)
zondag 8 oktober om 16 uur in de Sint-Jozefkerk, Bogaardenstraat 72 in Leuven
Tickets: € 15 (vvk) – € 18 (kassa). Reservatie kan door overschrijving op rekeningnummer BE87 0682 1615 1894 GKCCBEBB van Cappella Concinite met vermelding van uw naam en het aantal kaarten. Graag vóór 1 oktober.